Translate

26 Ocak 2014 Pazar

Erken boşalma önerileri

Erken Boşalma Önerileri

Erken Boşalma Sorunu ile baş edebilmek için öncelikle kişi kendine güvenmeli, sabırlı ve kararlı olmalıdır. Çünkü erken boşalma bir hastalık değil, kontrol sorunudur.
Erken boşalmanın nedenleri bilinirse çözümü de kolaylaşır.
Erken boşalmanın en önemli nedenleri düzensiz cinsel ilişki ve aşırı heyecandır. Normal bir evlilikte düzenli bir cinsel ilişki olduğu ve gereksiz heyecanlar yaşanmadığı için erken boşalma sorunu çok daha az olacaktır. Bununla birlikte, yine de erken boşalma sorunu ile karşı karşıya kalan kişi bunun üstesinden gelmek için çeşitli yöntemler ve hayat tarzı değişiklikleri uygulayabilir:

Öncelikle kafaya takmamak, dinlendirici şeyler yapmak, açık havada dolaşmak, stresten uzak durmak ilk adımdır. Eşinizle sevginizi paylaşın, konuşun, kendinizi tek bir şeye odaklamayın, yani sevgiyi ayakta tutun. Acele etmeyin, kafanızda daha uzun süre kontrolümü sağlayabilirim düşüncesine kendinizi inandırın, inanmak başarmanın yarısıdır ve eşinizle birlikte boşalmanın güzelliğini yaşayabilmek için birbirinizle konuşun.
Unutmayın: Düzenli egzersizler ile erken boşalma sorunu çözülebilir, stres ve gerginlik yapmadan sabırlı ve gayretli olun.





Kaynak: http://urlji.com/emb309

1 yorum:

  1. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil