Translate

19 Ocak 2014 Pazar

Bel fıtığı belirtileri ve bel fıtığı tedavisi, önerileri

Bel fıtığı hastalığı kişilerin aktivitelerini ve hareketliliklerini kısıtlamakla birlikte ağrılı bir yan etki de vermektedir. Bunun tedavisinde ve ağrıların daha fazla olmaması adına hastaların dikkat etmesi gereken bir kaç püf nokta bulunmaktadır. Bel fıtığı hastaları kaldırdıkları yüklere dikkat etmiyor, zorlayıcı hareketlerde ve dengesiz egzersizlerde bulunuyor ise bu ağrıların artması da kaçınılmaz hale gelmektedir. Bu gibi hastalığı olumsuz etkileyen hareketliliklere dikkat ederek ve bununla birlikte bir kaç bitkisel gıda takviyesi alarak bu hastalıktan doğal olarak kurtulabiliriz.
Bel fıtığı hastalığının, hastanelerde uygulanan fizik tedavi yöntemleri ile de kurtulabilmek mümkün olmaktadır. Yalnız doğal ve ağrısız bir tedavi yöntemi ile bu ağrılarına son vermek isteyenler için bitkisel tedavi olanakları da mevcuttur. Özellikler çeşitli bitkiler ile  Dr Mustafa Eraslan önderliğinde formülize bitkisel gıda takviyeleri kemik ve iskelet yapısındaki etkileri sayesinde bel fıtığından tamamen kurtulmamızı sağlamaktadırlar. Bunun yanında bilinçli ve uzman tavsiyeleri ile birlikte yapılan egzersiz ve sporlar sayesinde tamamen sağlıklı bir birey haline gelmiş oluruz.

Bel Fıtığı Belirtileri

Vücudumuzun temel iskelet yapısını oluşturan omur olarak adlandırılan kemik yapılarına bel fıtığı belirli bir süreden sonra zarar gelebilecektir. Ayrıca ters hareket, ağır kaldırma ve benzeri nedenler de omur yapılarına zarar verebilmektedir. Zorlayıcı hareketler sonucu yerinden oynayan omur, bacaklarda ağrı, kuvvetsizlik ve uyuşma gibi problemleri beraberinde getirir. Bel fıtığında bel ve bacak ağrısı en sık karşılaşılan şikayetlerdir. Hareket kısıtlılığı, fonksiyonel hareketlerimizin sınırlanması, topallayarak yürüme bel fıtığının belirtileriarasındadır. Aynı zamanda ağrıyla birlikte bacaklarda karıncalanma, uyuşma gözükebilir.



0 yorum:

Yorum Gönder