Translate

23 Ocak 2014 Perşembe

Penis büyütme egzersizleri, penis büyütme, penis nasıl uzar

Penis büyütme egzersizleri ne başlamadan önce vücudunuzu nasıl ısındırıyor iseniz aynı şekilde penisinizide ısındırmalısınız. Böylece penisinize daha fazla kan pompalanacak vepenis büyütme egzersizi uygulamanızdan daha yüksek sonuç alacaksınız. Bu egzersizlere isim verecek olursak evde penis büyütme ya da kendi kendine penis büyütme de denebilir.

Penis büyütme egzersizleri için ısınma hareketleri nasıl apılır?

  • Herhangi bir bez parçasını ütü v.b gibi aletlerle ısıtınız ve penisinize sarınız.
  • Sardığınız penisinizin baş kısmından tutup kendinize doksan derece açı ile ileri doğru uzatınız ve bu şekilde bez parçası soğuyana kadar bekleyiniz. Yaklaşık 1 ya da 1,5 dakika.
  • Bu işlemi 2 kez tekrar ettikten sonra penisinizi ısındırmış olacaksınız. Aynı zamanda penisinizdeki kan akışı hızlanmış ve egzersize hazır duruma gelmiş olacaktır.
Evde penis büyütme egzersizleri


  • Baş parmağınız ile işaret parmağınızı birleştirip penisinizin kök kısmından kafa kısmına doğru sağma yaparak geliyoruz. Kafa kısmına geldiğinizde (başı dışarıda kalacak şekilde) kaymaması için biraz daha iyi kavrayıp ileri doğru uzatıyoruz ve bu şekilde 5 saniye bekliyoruz. Bu egzersizde sağma hareketi yapmamızın sebebi kanın damarlara dolmasını sağlamaktır.
  •  Tekrar baş parmağınız ile işaret parmağınızı birleştirip kök kısmından kafa kısmına doğru sağma yaparak gelip kafa kısmında duruyoruz. Biraz daha sıkı kavrayıp aşağıya doğru uzatıp bu şekilde 5 saniye bekliyoruz.
  • Sağma işlemini yapıp tekrar kafa kısmında duruyoruz ve bu sefer penisimizi sağ tarafa doğru uzatıp 5 saniye bekliyoruz.
  • Son olarak sağma işleminden sonra kafa kısmından kavradığımız penisimizi sol tarafa doğru uzatıyoruz ve 5 saniye bekliyoruz.
Uzatıp bekleme işlemi çoğu insanların kafasında soru işaretleri oluşturmaktadır. Mesela ne kadar uzatmalıyız ya da çok bekletsem dahamı iyi olur?
Penisinizi uzattığınızda kök kısmında bir acı hissedeceksiniz. O acı hissi ne fazla olmalı nede çok az. Uzatma şiddetinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Ayrıca penisinizi uzatıp çok fazla beklemeniz bir şey ifade etmez. Çünkü penisinizi sağma işlemi ile uzattığınızda kafa kısmına doğru kan hareket eder ve uzatarak beklediğinizde 5 saniye kadar kan geri gitmiş olur. Penisinizde yeterli kan olmadığında uzatma yapmanız yarar sağlamaz.
Bu egzersiz günde 10 defa yapılmalıdır.





Kaynak: http://urlji.com/lotnel

0 yorum:

Yorum Gönder